Shoppen in Keulen

 

Dagje shoppen in Keulen.

Ook zo een zin om te shoppen maar niet in Nederland ?

Trans Travel heeft een nieuw aanbod om een dagje in Keulen los te gaan en je bent niet eens afhankelijk van het openbaar vervoer, een parkeerplek vinden of enige vertragingen.

Waarom Keulen ?
Keulen is één van de grootste steden in Duitsland. Het is een mooie stad dat voorzien is van veel bezienswaardigheden, musea maar ook winkels en je bent niet eens ver van huis! Het is een stad waar een terrasje pakken zeker geen straf is. De winkels in Keulen zijn van Maandag tot Zaterdag geopend van 10 tot 8 uur. De hoofdstraat Hohe strasse en de Schildergasse zijn voorzien van allerlei leuke kledingwinkels, boetiekjes e.d. Kunst en antiek liefhebber? Voor u heeft Keulen ook het een en ander in petto, namelijk de St. Apernstrasse. Dit is één van de meest bekende adressen voor antiek en kunst. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om naar het Hürth-park te gaan, dit is een overdekt centrum met maar liefst 150 winkels.

Uw voordeel !
Trans Travel heeft een vaste prijs van €35,- per persoon, enkele reis. Niet alleen dat is uw voordeel maar u zult geen extra kosten hebben betreft bagage, geen parkeerkosten of last hebben van het lange zoeken naar een parkeerplaats. Tevens kunt u er gewoon voor kiezen om een enkele reis met Trans Travel naar Keulen te nemen en daar simpelweg te overnachten, daar bent u geheel vrij in. Voor deze prijs wordt u in de ochtend opgehaald bij u thuis of gewenste ophaal adres en zult u afgezet worden op het centraal station te Keulen ( Köln HBF ).  Dit station is gelegen naast de Dom wat precies in het stadscentrum is, dus u bent direct op plaats van bestemming. Köln HBF is tevens ook weer de meetingpoint voor de terug weg. Voor meer informatie kunt u het onderstaande PDF bestand downloaden.

Klik hier om de folder te downloaden

Als u nog overige vragen heeft kunt u ons e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.